Skip to main content

Voor elke IT-uitdaging een oplossing

IT-detachering

IT-detachering lijkt soms wat beladen. Er zouden partijen zijn die woekertarieven rekenen en hun  beloften niet waarmaken. Gedetacheerd personeel zou minder betrokken zijn bij een opdrachtgever, en door het tijdelijke karakter minder binding hebben. Inwerkperiodes die tijd en geld kosten, salarissen die hoger liggen dan dat van het vaste personeel…

Niet de dingen die wij kennen! Wij richten ons puur op zorgen dat IT-detachering een effectief en kostenbesparend middel is om de continuïteit (lees: jullie voortgang) te waarborgen. Onze medewerkers laten elke dag heel gecommit zien dat detacheren leuk en spannend is, tegen alleszins redelijke tarieven. 

Support Engineers

Onze Support Engineers beschikken allemaal over de  certificaten ITIL, MD100, MD101, AZ900 en MS900. 

Cloud Engineers

Onze Cloud Engineers beschikken allemaal over de aanvullende certificaten in specialismen als Azure, ModernWorkplace, Security en DevOps.

IT-Consultants

Onze IT-Consultants beschikken over alle technische certificaten in de verticalen Azure, ModernWorkplace, Security of DevOps en hebben aanvullende trainingen gedaan als Prince2, TOGAF, ASS en BiSL.

IT-Traineeships

De vraag naar IT-ers neemt een flinke vlucht, maar welke IT-er heb je nu nodig om de continuïteit van jullie IT-afdeling te waarborgen, het werkplekbeheer beter te regelen en jullie weer futureproof te maken?

Een eensluidend antwoord bestaat niet; we gaan dat samen met jullie achterhalen om vervolgens een passend traineeshipprogramma op te zetten waarmee de juiste IT-er(s) op de juiste plek komen.

 

In-Company Traineeships
Inmiddels hebben we met meer dan 10 verschillende partners InCompany Traineeship diensten opgezet voor binnen ons modulaire systeem. We houden het makkelijk en overzichtelijk. 
IT-Traineeship
We hebben 4 standaard Traineeships ontwikkeld voor Azure, Modern Workplace, Security en DevOps.

IT-Projecten

Voor elke IT-uitdaging een oplossing. Inmiddels hebben we zoveel uiteenlopende IT-projecten uitgevoerd! Van het uittekenen en implementeren van de architectuur van een callcenter tot en met het tegelijkertijd op 60 locaties bieden van gebruikersondersteuning in Microsoft 365 tijdens een bliksemmigratie. Om maar wat te noemen!

Migraties

Het verhuizen van On-prem naar Cloud gaat gepaard met een technische herinrichting en gebruikersondersteuning (Floorwalkers). YoungOrange heeft ruime ervaring met (middel)grote projecten tot 70FTE Floorwalker inzet. 

On-site support

Onze Support Engineers zijn bij uitstek geschikt voor het bieden van On-Site Support. YoungOrange beschikt over een pool van On-Site Support Engineers verspreid over Nederland.

Krijg direct toegang tot beschikbare kandidaten

Jouw inschrijving is niet verwerkt probeer het opnieuw
Elke twee weken ontvang je van ons de beschikbare kandidaten lijst