word STERSPELER IN DE IT DANKZIJ onze IT-CARRIÈREVERSNELLERS

Welkom bij onze IT-Talentpool en onze IT-carrièreversnellers. Sluit je aan en geef je carrière nou maar eens écht vorm. Plus ’n boost. Niet meer die reserve zwevend tussen de bank en een vage veldpositie, maar één-op-één gecoacht, met echte aandacht voor jouw positiespel, dus voor waar jij al goed in bent, of waar jij heen wilt! 

Ambitieuze IT-ers volgen bij ons een op het lijf geschreven groeitraject. Waarbij niemand in hokjes, zwart-wit of nu al in formele IT-functies wil denken. Maar alleen in kansen en mogelijkheden, jouw ontwikkeling en groei.

Met de bal op de stip (op de horizon). Zodat jij straks ieders verwachtingen overtreft – inclusief die van jezelf. Zelfvertrouwen is de beste motor. Welke skills heb jij die onze scouts zoeken? 

waarom YoungOrange

Hokjesdenken is nul fun voor jou nu. De nieuwe wereld heeft meer nodig – en jij ook. Dus waarom je nu al op één stoel vast laten roesten? Opdrachtgevers zoeken weliswaar stroomlijning, maar ook vernieuwing. En die wil jij straks gaan brengen.

En dus is het onze taak die randvoorwaarden te creëren die jou helpen je maximale potentie te vinden én te benutten. Zodat jij straks niet alleen verder kunt kijken dan je neus (nu nog) lang is, maar ook verder dúrft te kijken.

Jouw zelfvertrouwen, energie en flair. Jouw natuurlijke overwicht om de dingen te helpen realiseren en naar jouw hand te zetten. Allemaal assets die je bij ons kunt ontwikkelen.

Jouw carrière. Onze kick-start.

“Er heerst een positieve werksfeer bij YoungOrange, het is een jong bedrijf met veel focus op studie en doorgroeimogelijkheden!“

Ramon Poppelier, ICT Consultant bij YoungOrange

JE KUNT JE CARRIÈRE OVERAL BEGINNEN. DOE HET DAAR WAAR ZE JE NIET METEEN LATEN VASTROESTEN.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© YoungOrange. Alle rechten voorbehouden.