Word de specialist in TEAM cloud

Eenmaal sterspeler binnen Team Support stap je liefst over naar Team Cloud. Hoewel je natuurlijk ook gewoon een zij-instromer kunt zijn met al voldoende bagage qua Support-functies. Oftewel, je hebt al een paar jaar ervaring en misschien zelfs al certificeringen als MD100, MD101 en/of AZ900. Welnu, dan ben je zeker klaar om je nu echt te gaan specialiseren!

Kijk met ons naar waar de markt zich heen beweegt en maak samen met onze coaches je eigen, persoonlijke ontwikkelplan. Zodat je de kansen op de markt met kop en staart kunt aanpakken. 

Specialiseren kan in 4 richtingen:

  • Azure
  • Modern Workplace 
  • Security
  • DevOps

Leer van de beste

Veel collega’s zijn je voorgegaan, maak er gebruik van, je leert nou eenmaal het beste van mensen uit de praktijk. Bij ons kun je altijd op ze terugvallen, klaar als ze staan met tips en adviezen. 

JE EIGEN KWALITEITSMERK

Doordat je nu wat verder bent in het YoungOrange-certificeringsprogramma merk je dat je aantrekkelijker wordt voor werkgevers. KEEP CALM – en je hebt straks de wereld aan je voeten liggen. Om heel comfortabel net die stappen en keuzes te maken die jíj wilt.

“JE KUNT DOEN WAT DE KLANT WIL, JE KUNT HET ZÓ DOEN DAT DE KLANT HET WIL, ÉN JE KUNT WAT DE KLANT WIL OOK ZÓ DOEN… EN DAN NÓG WERD IK VERRAST DOOR JULLIE TEAM CLOUD-ADVISEUR!”

Join team cloud

Al een tijdje niet nagedacht over je huidige werkgever? Misschien omdat die al een tijdje niet over jóu heeft nagedacht… Laat je nu maar gewoon overtuigen en sluit je aan bij Team Cloud:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© YoungOrange. Alle rechten voorbehouden.