Skip to main content

Word een specialist in TEAM cloud

Als Cloud Engineer heb je al technische ervaring. Je bent doorgegroeid vanuit Team Support of je bent een zij-instromer met al voldoende ervaring in Support-functies. In Team Cloud ga je werken als systeembeheerder binnen de Microsoft-suite en draai je mee binnen de bestaande IT-omgevingen van onze opdrachtgevers. Ook kan je worden ingezet op de Tweede Lijn of als onderdeel van een oplosgroep. 

Samen kijken we naar waar de markt zich heen beweegt. Met onze coaches maak je je eigen, persoonlijke ontwikkelplan. Je specialiseert je binnen Team Cloud in een van de vier richtingen: Azure, Modern Workplace, Security of DevOps. Zo geef jij je eigen IT-carrière vorm. Ben je uitgeleerd in Team Cloud? Dan stroom je door naar Team Consultancy.

Leer van de beste

Veel collega’s zijn je voorgegaan in dit traject. Maak gebruik van ons netwerk door vragen te stellen en tips en adviezen uit te wisselen. Samenwerken is leuk en je leert nou eenmaal het beste van mensen met praktijkervaring. 

JE EIGEN KWALITEITSMERK

Doordat je nu wat verder bent in het YoungOrange-certificeringsprogramma merk je dat je aantrekkelijker wordt voor werkgevers. KEEP CALM – en je hebt straks de wereld aan je voeten liggen. Om heel comfortabel net die stappen en keuzes te maken die jíj wilt.

“JE KUNT DOEN WAT DE KLANT WIL, JE KUNT HET ZÓ DOEN DAT DE KLANT HET WIL, ÉN JE KUNT WAT DE KLANT WIL OOK ZÓ DOEN… EN DAN NÓG WERD IK VERRAST DOOR JULLIE TEAM CLOUD-ADVISEUR!”

Contact

Zie jij het wel zitten om je carrière bij YoungOrange te vervolgen? Laat je gegevens achter en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om te praten over de mogelijkheden.