Academy

YoungOrange is inmiddels een keurmerk geworden. IT-ers die bij YoungOrange werken, hebben een streepje voor op de rest van de markt. En dus is werken bij YoungOrange synoniem met een uitstekend carrièreperspectief.

Met het grote voordeel dat je bij ons ook nog op elk niveau kunt starten: zolang jij wilt blijven leren en wilt werken aan je toekomst en je omringd wilt weten met de beste IT-ers van Nederland, zal je bij ons niet snel tegen een plafond oplopen. Onze Academy faciliteert je daarbij tot op de hoogste niveaus. 

Check hier je carrièrekansen

Voor kandidaten met 2 jaar werkervaring binnen IT Support
Start je Cloud carrière
Voor kandidaten met 2 jaar werkervaring binnen IT Support
Start je DevOPs carrière
Voor kandidaten met 2 jaar werkervaring binnen IT Support
Start je Azure carrière
Voor kandidaten met 2 jaar werkervaring binnen IT Support
Start je Security carrière
Voor IT starters in regio Noord-Holland en Zuid-Holland
MBO Support Traineeship West Nederland
Voor IT starters in regio Utrecht
MBO Support Traineeship Utrecht
Voor IT starters in regio Gelderland, Drenthe en Groningen
MBO Support Traineeship Oost Nederland
Voor IT starters in regio Noord-Brabant en Limburg
MBO Support Traineeship Zuid Nederland

Waarom bij youngorange?

Je leert van de beste

Inmiddels hebben we ruim 200 IT-ers begeleid op hun carrièrepad. Al een behoorlijke groep alumni dus, die allemaal het programma hebben doorlopen!

We organiseren regelmatig bijeenkomsten met elkaar. En ook jij krijgt je eigen buddy toegewezen plus een senior-coach, die vervolgens altijd voor je klaar staan met hun eye-openers rond technische zaken, hun adviezen, tips enzovoort. 

Praktijkervaring

Jou toekomstbestendig opleiden, dat is de missie. En dat is altijd een combinatie van werken in de praktijk, aangevuld met klassikale verdieping en het thuis uitwerken van oefeningen/cases/oplossingen/aanbevelingen.

Het is dus niet bepaald alleen maar zo dat we je volstoppen met theoretische stuff. Integendeel, je leert het meeste door het onmiddellijk toepassen van zaken. En wij zorgen er daarom voor dat theorie en praktijk perfect parallel lopen door je dáár te detacheren waar jij klaar voor bent.  

Netwerken

Je kunt ons een bedrijf noemen, een organisatie, maar we zijn vooral ook een netwerk, een hechte groep (oud)-collega’s. De één kent die en die, de ander weet weer dit of dat, of komt net uit klus zus of zo – en jij pakt gewoon even de telefoon om een en ander snel te achterhalen, zodat je weer verder kunt.  

De eerste stappen van je IT-carrière!

Certificaat 1

ITIL V4

ITIL 4 is de vierde editie van de Information Technology Infrastructure Library, een referentiekader voor het inrichten van de beheerprocessen binnen een ICT-organisatie.

Certificaat

MD-100

Windows 10 installeren en configureren; connectiviteit en opslag configureren en beheren; Windows onderhouden; plus apparaten en gegevens beschermen.

Certificaat

MD-101

Windows-cliënt implementeren;
identiteit en toegang beheren; nalevingsbeleid en configuratieprofielen beheren; onderhouden en beschermen; apps beheren.

Certificaat

AZ-900

Dit certificaat meet je vermogen om het volgende te beschrijven en op te volgen: Cloudconcepten; Azure-architectuur en -services; Azure-beheer.

Certificaat

MS-900

Als bewijs dat je cloudconcepten begrijpt: Kern Microsoft 365-services en -concepten; Beveiliging, compliance, privacy en vertrouwen in Microsoft 365; Microsoft 365 prijzen en ondersteuning.

Vervolg

Specialisatie

Nadat je alle certificaten hebt behaald ben je klaar met de module Support en stap je over naar Team Cloud. Binnen dit volgende team kies je ervoor je te  specialiseren in:

  • Azure of
  • Modern Workplace of
  • Security of
  • DevOps

“We willen maar zeggen: we zijn hier voor jou! ”

Jan Bakker, aanvoerder / directeur YoungOrange

Onze 6 beloften

Je geeft je eigen carrière vorm

Je kunt bij ons veel kanten op. Maar jij staat aan het roer van jouw carrière. Waarbij wij dan bescheiden in de coulissen blijven en je hoogstens wat souffleren om je bij te sturen als dat nodig is. 

Streepje voor in de markt

Werken bij YoungOrange is inmiddels een keurmerk geworden. Je zult merken dat bij het vervolg van je carrière YoungOrange uitstekend staat op je CV. 

Innoveren ga je leren

Voortaan ga je met een open blik de trajecten en de projecten in. Objectief geef je gevraagd en ongevraagd je visie en adviezen over de werkzaamheden. Sterker nog, onze opdrachtgevers verwachten dit ook van je!

Beloning per behaald certificaat

Bij elk behaald certificaat ontvang je loonsverhoging. En mocht je het programma cum laude doorlopen verdien je nog eens €500,- extra per maand. 

Commitment

We steken veel tijd en energie in jouw carrière. Een dergelijk commitment verwachten we ook van jou terug; de enige manier om van elkaar te leren en samen te klimmen.

De wereld aan je voeten

Door je aan te sluiten bij YoungOrange verschuift je plafond en merk je op een gegeven moment dat je je eigen verwachtingen rond jezelf aan het overtreffen bent. Je volgt een behoorlijk steile leercurve. Niet alleen in je werk, maar ook privé op het persoonlijke vlak. 

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het YoungOrange programma?

Het programma duurt doorgaans 3 jaar. Na dit programma heb je een solide basis gelegd voor de rest van de carrière. Vervolgens kijken we verder met je naar mooie opdrachten die passen bij je kennis en kunde en die jouw expertise weer verder uitbreiden.

 

Zijn er kosten verbonden aan het programma?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen van het YoungOrange ICT Traineeship Programma. Sterker nog: als je doorgroeit in het traineeshipstraject en je jouw certificaten haalt, zijn loonsverhogingen de normaalste zaak van de wereld.

 

Krijg ik betaald tijdens het programma?

Je krijgt een volledig salaris dat hoort bij je niveau. Wanneer je doorgroeit in het traineeship én je je volgende certificaat haalt, zal niemand te beroerd zijn om je salaris meteen conform naar boven aan te passen. Dit kan oplopen tot 500,- bruto per maand.

 

Zijn er vaste startdata voor het programma?

Genoeg startdata door het hele jaar heen, dat sowieso. Wel proberen we steeds voldoende trainees samen te brengen en samen te laten starten, zodat jullie onderling eenzelfde ervaring creëren, een band krijgen en van elkaar leren. 

 

Tot wanneer kan ik me aanmelden?

Je kunt je continue aanmelden voor de programma’s. En we behandelen je aanvraag altijd binnen 5 werkdagen. Zoals hierboven gezegd, kennen de trainingen verschillende startmomenten door het hele jaar heen. Je hoeft nooit lang te wachten voordat je kunt beginnen.

 

Geef je IT-carrière de boost die je altijd al wilde!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© YoungOrange. Alle rechten voorbehouden.