Skip to main content

je IT-carrière in een versnelling

We willen leeromgevingen waar je méér kunt leren. En dus creëerden we er een. Eén waarbij jij onderdeel wordt van een hecht team ambitieuze IT-ers. 

Er zijn twee dingen die je nodig hebt in de IT-markt. Eén is vaardigheden, oftewel skills. Twee is de organisatie die jou die skills in het volste vertrouwen laat toepassen.

YoungOrange stuurt je de vloer op bij de mooiste opdrachtgevers. Op projecten met een kop en een staart. Lang genoeg om er veel van te leren. Maar zelden langer dan 6-9 maanden, zodat je toch in een paar jaar tijd in verschillende werkomgevingen een hoop IT-problematiek leert kennen.

Ervaringen die niemand je straks meer afneemt!

De 6 YoungOrange basisbeloften

Mooie stappen in je carrière

De YoungOrange mix is het beste wat je als jonge IT-er kunt overkomen. YoungOrange geldt inmiddels zelfs als een soort ‘keurmerk’.

Wij garanderen je een stijle leercruve

In de eerste module alleen al leer je alle basisbeginselen van IT. Een stevig fundament om verderop steeds hoger en hoger te klimmen.

Elke stap die je maakt wordt beloond

Elk certificaat dat je haalt levert je extra inkomsten op. En per gehaalde module ontvang je telkens een cum laude bonus van €500,- Daarnaast stap je door naar het volgende niveau wat je ook salaris oplevert. 

We upgraden je technische én je persoonlijke skillset

We begeleiden je op het technische én op het persoonlijkheidsvlak. We tellen meer dan 40 IT-trainingen en nog eens 20 persoonlijkheidstrainingen rond bijvoorbeeld leiderschapscapaciteiten of je vermogen tot plannen en organiseren.  

Goed in je vel

Je hebt je eigen, persoonlijke manager bij wie je altijd in vertrouwen je hart kunt luchten.

FUN en samen

Elk kwartaal komen we weer met z’n allen bij elkaar. Je ontmoet je collega’s en weet jezelf onderdeel van een community

“Ik gun het iedereen om voor een organisatie als YoungOrange te mogen werken”
– Amar Sewdjal, IT Consultant

Of Wil je intern bij óns komen werken, dat kan ook…

Recruiter

Heb jij ervaring in de recruitmentbranche en ben je toe aan een volgende stap met meer verantwoordelijkheid? Wij zoeken jou! Als recruiter bij YoungOrange bouwen we samen met jou een functie waar je helemaal tot je recht komt. Jij werft kandidaten…

Accountmanager IT

Genoegen nemen met een nee? Dat is niets voor jou! Als accountmanager help je onze jonge organisatie om groei te realiseren. Je bezoekt relaties, haalt nieuwe klanten binnen en zorgt ervoor dat de kwaliteit en tevredenheid van onze klanten altijd …

Dave Kroese

Sales Manager Detachering 

Tom van der Drift

New Business Manager 

Samantha Willemsz

Office Manager

Jasper Heutink

Recruitment en L&D Manager

Rianne Mijnheer

IT Recruiter

Jennifer Zoetemeyer

Field Manager

“WIJ ZIJN HIGH POTENTIAL IT-TALENTEN. ZE ZEGGEN DAT 2 OP DE 3 VAN ONS HET HELEMAAL GAAT MAKEN HIER. DAT KAN DUS ALLEEN KLOPPEN ALS DE 3E HET INEENS BIJ EEN HEEL ANDER BEDRIJF GAAT MAKEN.”

Maar we zijn er pertinent niet voor de status. Wel om de status quo te veranderen.