Skip to main content
Detachering

Binnen ons inmiddels uitgebreide team bewegen Microsoft Consultants variërend van Junior Support tot Azure Architecten. Beschikbaar op basis van detachering. We kunnen direct schakelen.

Check onze beschikbare medewerkers:

Detavast

Detavast is een combinatie van detachering en een vast dienstverband. Je sluit een inhuurovereenkomst af met mogelijkheid om de kandidaat in vaste dienst over te nemen. Je hebt dus de flexibiliteit van detachering en de voordelen van werving & selectie. 

Krijg direct toegang tot beschikbare kandidaten

We zijn transparant in alles wat we doen. Dus ook onze kandidaten database. Wil je grasduinen en zoeken naar je geschikte kandidaat? Krijg hier toegang

Wie wij zijn

We stappen weg van conventioneel hokjesdenken. Niet alles is academisch niveau. De doelgroep MBO+ IT heeft veel te bieden. Hands-on, altijd op de bal, super-doortastend en praktisch als ze zijn.

En dan zijn wij de uitgelezen partij die alle randvoorwaarden op een rij heeft om het maximale potentieel uit deze beroepsgroep naar boven te halen.

Youngorange way of working

We begrijpen de druk van IT Managers en de haast van HR Managers om vacatures in te vullen. Wij leveren kwalitatieve IT-oplossingen tegen concurrerende prijzen, waarbij we streven naar excellentie in elke samenwerking. Dat doen we met onze 6 garanties: 

  • Kwaliteit: Onze zorgvuldig geselecteerde professionals garanderen hoogwaardige prestaties. Wij zijn NEN-4400-1 gecertificeerd. 

  • Prijs: Transparante tarieven zorgen voor kosteneffectieve oplossingen.

  • Geen dubbele petten: Onze interne rollen zijn verdeeld dus geen dubbele petten.

  • Waardering: Onze kandidaten krijgen loon naar werken. Dus de inlenersbeloning wordt toegepast. 

  • Kennis: Wij brengen altijd kennis mee die we op doen bij verschillende organisaties. Bijvoorbeeld: de ontwikkeling van Chatbots en Kennisbanken.

  • Bekendheid: Je bent hier niet voor niets. We bouwen gestaag door aan onze naam en doen niet mee met rat-races. 

Wacht niet op geschikte kandidaten. Laat uw gegevens achter en ontvang direct beschikbare professionals.

Je inschrijving is niet goed gegaan. Probeer opnieuw
Je ontvangt direct onze beschikbare kandidaten in je mail!

Ontvang direct onze beschikbare IT-ers

“Met YoungOrange is het lekker schakelen, al helemaal als we snel extra hulp nodig hebben. De samenwerking is prettig, en ze vinden altijd die kundige medewerker voor me.”

Sander Rientjes – Heutink ICT

Sluit je aan bij ons netwerk

Laat jezelf verrassen door onze dienstverlening, onze aanpak en bovenal door onze vakkundige IT-ers.