Skip to main content

Samenwerken met YoungOrange

Continuïteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Duurzaam samenwerken betekent kiezen voor een partij en voor de zekerheden die je krijgt. Maar ook voor de onzekerheden die je níet krijgt.

Juist daarom hebben onze collega’s uitsluitend de officiële IT-certificaten op zak, en hebben we ze allang op hun bachelor werk- en denkniveau getoetst middels verschillende gamification en andere assessments tijdens hun selectie, voordat we ze überhaupt in de trajecten plaatsen.

Inmiddels kunnen we met trots zeggen dat wij landelijk met vele tevreden partners samenwerken. 

Een greep uit de partners die je voor gingen

Wie wij zijn

We stappen weg van conventioneel hokjesdenken. Niet alles is academisch niveau. De doelgroep MBO+ IT heeft veel te bieden. Hands-on, altijd op de bal, super-doortastend en praktisch als ze zijn.

En dan zijn wij de uitgelezen partij die alle randvoorwaarden op een rij heeft om het maximale potentieel uit deze beroepsgroep naar boven te halen.

Een facilitair opleidingsprogramma met 40 gecertificeerde trainingen binnen drie modules (levels) met daarin alle specialisaties, met aanvullend allerlei persoonlijkheidstrainingen, is wat het verschil maakt. Het ontbreekt onze technici niets aan zelfvertrouwen!  

“Met YoungOrange is het lekker schakelen, al helemaal als we snel extra hulp nodig hebben. De samenwerking is prettig, en ze vinden altijd die kundige medewerker voor me.”

Sander Rientjes – Heutink ICT

Sluit je aan bij ons netwerk

Laat jezelf verrassen door onze dienstverlening, onze aanpak en bovenal door onze vakkundige IT-ers.