Skip to main content

Servicedeskmedewerkers

YoungOrange Support Engineers worden allemaal getraind aan de YoungOrange Academy. Alle Support Engineers voldoen aan de instroomnorm van YoungOrange op werk- en denkniveau. Steevast wordt iedere Support Engineer gecertificeerd in:

 • Microsoft 365 Fundmentals (MS-900)
 • Microsoft 365 Accociate (MD-100 / MD-101)
 • Azure Fundamentals (AZ-900) 

Wil jij op de hoogte blijven van onze beschikbare IT-professionals?
Wij delen onze beschikbaarheidslijst 2 x per maand.

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

SERVICEDESK

Onze Support Engineers worden voornamelijk ingezet op Eerste Lijnswerkzaamheden. En dan gaat het dus om bijvoorbeeld servicedeskactiviteiten zoals wachtwoorden resetten en AD(Active Directory)-aanpassingen doen. Belangrijk binnen dit type rollen is geduld, klantvriendelijkheid en CX. En dat snappen ze als geen ander.

Skilled Support

De Support Engineers die inmiddels een aantal certificaten hebben behaald, zullen al meer skilled werkzaamheden willen uitvoeren. Zo zien we dat  servicedesks met een fixed-rate van 70% tot 80% uitermate geschikt zijn voor onze Support Engineers die al wat verderop in het IT-leerpadprogramma zitten. 

Servicedeskmedewerkers van YoungOrange

Welkom bij YoungOrange, dé hub voor bedrijven die op zoek zijn naar toptalent op het gebied van Servicedeskmedewerkers. Bij YoungOrange begrijpen we de essentie van het vinden van de juiste professionals voor jouw team.

Heeft u behoefte aan ervaren IT-professionals om uw IT-infrastructuur naar een hoger niveau te tillen? YoungOrange is dé specialist in het bemiddelen van toptalent in de IT-detacheringsbranche.

Waarom Servicedeskmedewerkers van YoungOrange?

Groot netwerk van IT-professionals:

We hebben een uitgebreide database met gekwalificeerde IT-professionals die klaarstaan om uw projecten te realiseren.

Efficiënte werving & selectie:

We nemen u het gehele wervingstraject uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Klantgerichte service:

We werken nauw samen met u om uw behoeften te begrijpen en de perfecte kandidaat te vinden.

Flexibele inzet:

U kunt IT-professionals inhuren op projectbasis of voor een vaste periode.
De voordelen van Servicedeskmedewerkers

Verhoogde efficiëntie en schaalbaarheid:

IT-professionals kunnen uw IT-infrastructuur optimaliseren voor maximale efficiëntie en schaalbaarheid.

Verlaagde kosten

Servicedeskmedewerkers kunnen uw IT-kosten significantly verminderen.

Verbeterde beveiliging:

IT-professionals kunnen uw IT-infrastructuur beveiligen tegen cyberaanvallen.

Toegang tot de nieuwste technologieën:

IT-professionals blijven op de hoogte van de nieuwste cloudtechnologieën en kunnen deze implementeren in uw organisatie.

Effectieve en Betaalbare Servicedeskmedewerkers van YoungOrange

  • Een Frisse Blik op Servicedeskondersteuning

  Servicedeskondersteuning kan soms een uitdaging zijn. Het kan duur lijken, met verborgen kosten en beloften die niet worden nagekomen. Bovendien wordt het personeel soms als minder betrokken gezien, omdat ze als ’tijdelijk’ worden beschouwd. Maar bij YoungOrange delen we deze zorgen niet! Wij zijn er om te verzekeren dat servicedeskondersteuning effectief en kostenefficiënt is, en dat het bijdraagt aan jullie voortgang en groei.

  • Toewijding en Kwaliteit bij YoungOrange

  Bij YoungOrange geloven we in een nieuwe kijk op servicedeskondersteuning. We streven ernaar om de zorgen weg te nemen die vaak geassocieerd worden met dit soort dienstverlening. Ons doel is om hoogwaardige diensten te leveren tegen eerlijke tarieven. Onze toegewijde servicedeskmedewerkers zijn gedreven om resultaten te behalen en laten elke dag zien dat servicedeskondersteuning niet alleen efficiënt kan zijn, maar ook waarde toevoegt aan jullie organisatie.

  • Onze Aanpak van Servicedeskondersteuning

  Bij YoungOrange zijn we vastbesloten om hoogwaardige servicedeskondersteuning te leveren die voldoet aan de behoeften van onze klanten. Onze medewerkers tonen dagelijks een hoog niveau van betrokkenheid en toewijding aan hun taken. We streven naar langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en transparantie. Met YoungOrange als partner bent u verzekerd van ondersteuning die niet alleen uw groei en voortgang waarborgt, maar ook betaalbaar is en van topkwaliteit.

  Tijdelijke inhuur hoeft niet duur te zijn. Zolang de kosten transparant zijn en je weet welke kwaliteit je in huis haalt.