EN NU DOOR NAAR IT-CONSULTANCY

Je bent inmiddels alweer enkele jaren verder en jouw mening legt steeds meer gewicht in de schaal. Welke stappen ga je nemen om het zwaargewicht te worden, de spelverdeler of zelfs de s t e r speler? De functietitels zijn legio, maar wat je dacht ervan om te beginnen als IT-Project Manager, IT-Informatieanalist of Functioneel Beheerder I(C)T? 

De YoungOrange Academy voorziet sowieso in een breed opleidingsportfolio op niveau, en we gaan graag met je zitten om een persoonlijk en passend programma uit te vogelen.

(Link) Bekijk hier welke opleidingen en trainingen of cursussen in aanmerking komen.

Sociale vaardigheden

Onze Academy is bovendien ingericht voor next level persoonlijkheidsvormende en sociale vaardigheden. Van cursussen rond Stakeholders of Time Management (officiële certificaten die je maar wat graag toevoegt aan je CV) tot sociale vaardigheidstrainingen die jou leren dealen en wheelen met anderen.

Technische vaardigheden

Als de gegronde, technische basis eenmaal aanwezig is, blijft dát een kwestie van steeds wat bij lezen. Met dus plots meer ruimte om je strategisch denkvermogen te gaan ontwikkelen en te combineren met dito IT-tools. Afhankelijk van je niveau kun je denken aan Prince2 Project Management, ASL/BiSL of eventueel TOGAF®. Yep, blijf jezelf vooral uitdagen.

“WAT MIJ BETREFT KENT EEN GOEDE CONSULTANT VIJF EIGENSCHAPPEN. ÉÉN ERVAN IS IE ZELF…”

Join team consultancy

Overtuigd geraakt dat je je carrière het beste kan vervolgen bij YoungOrange? Sluit je aan bij Team Consultancy:  

Je hebt it-adviseurs die u vertellen wat u wilt horen. En je hebt it-adviseurs die u vertellen wat ze voor u kunnen doen.

Wij zijn een bedrijf voor wie werk wil maken van z’n carrière!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© YoungOrange. Alle rechten voorbehouden.