Skip to main content

WORD STERSPELER IT-CONSULTANCY

Doordat je al een aantal jaar werkervaring hebt, legt jouw mening steeds meer gewicht in de schaal. Welke stappen ga je nemen om het zwaargewicht te worden, de spelverdeler of zelfs de sterspeler? De functietitels zijn legio, maar wat je dacht ervan om te beginnen als IT-Projectmanager, IT-Informatieanalist of Functioneel Beheerder I(C)T? 

Binnen Team Consultancy geef je advies over uitdagende IT-vraagstukken. Van Azure Landingpages tot het ontwikkelen van Cloud Workshops of Adoptie-trainingen. Ook kan het zijn dat je helpt bij de ingebruikname van een nieuwe IT-structuur of werk je als projectmanager zeer gecompliceerde IT-vraagstukken. 

Daarnaast blijf je je binnen de YoungOrange Academy ontwikkelen. Dit doen we door middel van persoonlijke coaching en trainingen. 

Sociale vaardigheden

Onze Academy is bovendien ingericht voor next level persoonlijkheidsvormende en sociale vaardigheden. Van cursussen rond Stakeholder of Time Management (officiële certificaten die je maar wat graag toevoegt aan je cv) tot sociale vaardigheidstrainingen die jou leren dealen en wheelen met anderen.

Technische vaardigheden

Als de gegronde, technische basis eenmaal aanwezig is, blijft dát een kwestie van steeds wat bij lezen. Met dus plots meer ruimte om je strategisch denkvermogen te gaan ontwikkelen en te combineren met dito IT-tools. Afhankelijk van je niveau kun je denken aan Prince2 Project Management, ASL/BiSL of eventueel TOGAF®. Yep, blijf jezelf vooral uitdagen.

“WAT MIJ BETREFT KENT EEN GOEDE CONSULTANT VIJF EIGENSCHAPPEN. ÉÉN ERVAN IS IE ZELF…”

Contact

Zie jij het wel zitten om je carrière bij YoungOrange te vervolgen? Laat je gegevens achter en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om te praten over de mogelijkheden.