Word een basisspeler in team support

Je hebt al wat jaar ervaring binnen de IT, maar ook het gevoel dat je vast zit. Je ziet je eigen ontwikkeling niet zo en je vindt je baan steeds minder leuk. Eén mogelijkheid.

Of: Je staat zelfs nog maar aan het begin van je carrière en weet überhaupt amper hoe verder?

Tijd voor een frisse energieboost. Tijd voor wat slimme carrièrekeuzes. Het ontwikkelingsprogramma van YoungOrange voorziet in een waaier aan mogelijkheden. Genoeg om er zin in te krijgen. En genoeg om  de ideale basis te leggen voor een spetterende, verdere IT-carrière. 

Steeds zullen we je verder begeleiden binnen onze Academy. Stap voor stap of in een paar langere halen maken we je een heuse Support-koning… Om je daarna te laten doorstromen naar Team Cloud!

(Link) Bekijk hier welke opleidingen, trainingen en cursussen je zou willen doen.

Officiële certificaten

Een ‘bewijs van deelname’ betekent niks en is niet voldoende. We werken uitsluitend met officiële certificaten die door Microsoft worden uitgegeven. Hierdoor garanderen we jou een solide basis – één waarop je altijd kan terugvallen. 

Leren en werken

Training-on-the-job dus, afgewisseld met klassikale bijeenkomsten en studeren in je eigen tijd. Een ideale mix van werken en leren. Begeleid door onze Learning & Development Managers, die zich aan jou committen.

“COMPLIMENTEN. GEEN TWEE OPDRACHTEN ZIJN GELIJK. GEEN TWEE SITUATIES ZIJN GELIJK. GEEN TWEE OPLOSSINGEN ZIJN GELIJK. MAAR JULLIE INZET WAS WEL WEER ALTIJD GELIJK!”

Join team support

Overtuigd geraakt dat je je carrière het beste kan vervolgen bij YoungOrange? Sluit je aan bij Team Support: 

Maak werk van je carrière

De meerderheid van onze teamleden Support, Cloud en Consultancy zijn halve of hele freaks. Maar denk je nou echt dat die allemaal gek zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© YoungOrange. Alle rechten voorbehouden.