Skip to main content

IT-Projecten

IT neemt een vliegende vaart en momenteel heeft bijna  elke organisatie de ambitie om naar de Cloud over te gaan. Hou dan ook rekening met alle zgn. ‘handjes’ die alle devices klaar zetten en de gebruikers trainen in het gebruik ervan – de ‘floorwalkers’. Of met de project managers die alle assets beheren en de planning faciliteren. 

We hebben inmiddels veel ervaring met dergelijke projecten en zijn prima in staat op elk niveau de verantwoordelijkheid over te nemen. 

Krijg direct toegang tot beschikbare kandidaten

On-site support

Onze Support Engineers zijn beschikbaar door het hele land. Inmiddels beschikken we over een On-Site Support Pool van ruim 500 gekwalificeerde IT-ers, allemaal op korte termijn inzetbaar. 

Migraties

We kunnen migraties van on-prem naar Cloud ontwerpen, faciliteren en beheren. Onze IT-consultants hebben alle expertise in huis om elke migratie te begeleiden. 

Tijdelijke inhuur is niet perse duurder of zelfs maar duur. Zolang de kosten transparant zijn en je weet welke kwaliteit je in huis haalt en wat het tijdsbestek wordt, kun jij je rekensommetje maken.