Skip to main content

Onze 6 beloften ROND HET WERKEN EN LEREN

de zekerheid van kwaliteit

We werken uitsluitend met officiële certificaten. Niet van die ‘deelname-certificaten’, maar echt ‘harde’, alom gewaardeerde certificeringen. 

Nul belangenverstrengelingen

We hebben Field Managers, L&D Managers en Sales uit elkaar gehaald. Wat wil zeggen; iedereen focust zich op de eigen expertise, niemand heeft dubbele petten op. 

Gul met waardering

Ons programma biedt continu ruimte voor waardering aan partners en onze consultants: we vieren elke mijlpaal en belonen iedere stap. Goed voor je zelfvertrouwen!

ambition meets ambition

De Consultants onder ons worden geselecteerd voor die  topwerkgevers die blijk geven van dito ambitie. De parels uit de markt. 

Vooruit met de geit… eh.. markt

In alles wat we doen jagen we innovatie aan. Adviezen die middelmatig zijn, moeten maar bewaard blijven voor bedrijven van dezelfde kwaliteit. 

onze bekendheid

Toevallig kwam je op de een of andere dag toch maar mooi in aanraking met onze naam. We groeien gestaag door bij onszelf en onze kernwaarden te blijven en door onze passie voor IT.

werken bij youngorange?

Junior Accountmanager

Als junior accountmanager bij YoungOrange weet jij onze naam goed in de markt te zetten. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het vinden van de leukste projecten voor onze medewerkers. Binnen ons kleinschalige team is er veel ruimte en vrijhe…

Recruiter

De match vinden tussen de perfecte IT-kandidaat en een klant: dat is jouw doel! Als recruiter in de ICT ga je op zoek naar kandidaten die passen bij YoungOrange. In dit kleinschalige team heb jij volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen bin…

Stagiair Online Marketing

Analytics, LinkedIn Ads, Photoshop: als stagiaire online marketing bij YoungOrange ben jij de aangewezen persoon om onze naam flink op de kaart te zetten. Als kleinschalige en jonge organisatie en actief in een hete IT-markt willen wij ervoor zorg…

Ontmoet het team

Jasper Heutink

Recruitment en L&D Manager

Tom van der Drift

New Business Manager 

Samantha Willemsz

Office Manager

Rianne Mijnheer

IT Recruiter

Maak kennis met het jong oranje van de IT