Skip to main content

Onze prijzen

Bij YoungOrange geloven we dat kwaliteit en eerlijkheid de basis zijn van onze dienstverlening. Dit betekent dat we hoogopgeleide en ervaren IT-professionals detacheren tegen een eerlijke prijs.

Bij het bepalen van onze tarieven houden we rekening met verschillende factoren, waaronder de ervaring en kennis van onze professionals, de aard van de dienstverlening en de duur van de detacheringsperiode. Ons doel is om onze klanten hoogwaardige diensten te bieden tegen een prijs die in lijn is met de markt.

Bij YoungOrange zijn we er trots op dat we een team van IT-professionals hebben die beschikken over de nieuwste technische vaardigheden en kennis. We bieden een breed scala aan diensten aan, variërend van het detacheren van IT-specialisten tot het uitvoeren van complexe IT-projecten. Onze professionals zijn erop gericht om onze klanten te helpen bij het oplossen van hun IT-uitdagingen en hen te voorzien van innovatieve oplossingen.

We begrijpen dat detacheringsprijzen een belangrijke overweging zijn voor onze klanten. Daarom zijn we vastbesloten om onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden. We zijn transparant over onze tarieven.

Kortom, bij YoungOrange geloven we dat eerlijke en kwalitatieve dienstverlening de basis zijn voor een succesvolle samenwerking met onze klanten. We zijn er trots op dat we IT-professionals detacheren tegen een eerlijke prijs.

Dienstverlening 

Sourcing

YoungOrange is gespecialiseerd in het vinden en binden van (toekomstig) IT-talent op MBO & HBO niveau, met een focus op Support en Beheer. Onze diensten op het gebied van sourcing verdelen we in 3 proposities.

  • Individuele Sourcing
    De perfecte march, plug-and-play professionals, detachering en detavast
  • Team Sourcing
    Volledige bezetting van een team middels seat planning en risicodeling
  • Strategische Sourcing
    Voor IT-projecten (bijvoorbeeld migraties) en traineeships
Jouw inschrijving is niet verwerkt probeer het opnieuw
Je ontvangt de prijzenlijst nu in je mailbox (op het opgegeven email adres)

Prijzenlijst ontvangen

Meer informatie over onze propositie?