Carrière maken in de IT?

Werk je al een aantal jaar in de IT en ben je klaar voor het grote werk? Ben je werken op de Servicedesk zat? Solliciteer dan bij YoungOrange! Bij ons ben je geen nummertje. Wil je graag investeren in meerdere certificaten, zoals ITIL, CCNA of MSCA? YoungOrange helpt je graag om jouw carrière een succes te maken. 

Exclusieve IT community

Bij YoungOrange kom je niet zomaar: alleen toppers waar wij potentie in zien worden geselecteerd. Ben je ambitieus en hou je van uitdagingen? Dan ontvangen we je met open armen.

Klassikale trainingen

Met een persoonlijk ontwikkelplan, klassikale trainingen en het behalen van certificaten investeer je in jezelf. Via de YoungOrange Academy wordt jouw carrière in de IT een succes.

Oprechte aandacht voor jou

Bij ons kan je altijd bij dezelfde persoon terecht voor al je vragen. Of dat nou gaat over de volgende stap in jouw carrière of welke sokken je aantrekt bij een sollicitatiegesprek: wij zijn er voor je.

Aannameproces

Ons recruitment proces is duidelijk en transparant (net als wij!). Het gaat er om dat jijzelf en YoungOrange een goed gevoel krijgen. We zorgen ervoor dat jouw tijd bij ons de beste tijd wordt. We willen je leren kennen en begrijpen, zodat jouw kracht wordt ingezet op passende projecten. The best is yet to come!

Sta je open voor een nieuwe stap in jouw IT carrière? Of jij nou bij ons solliciteert of wij vinden jou online; jouw profiel springt er in elk geval uit! Onze Recruiter Florence gaat een telefonisch gesprek met jou aan. Hierbij tasten we elkaar af en kijken we of er een mogelijke match bestaat. Als dit zo is, doen we ons best het hele aanname proces binnen drie weken af te ronden. Dan weet jij ook snel waar je aan toe bent.

Load More

Als we in het telefonische gesprek denken een match te zijn, leren we je graag in het echt kennen. Dat kan bij ons op kantoor in Haarlem. Dan proef je meteen de sfeer van YoungOrange, krijg je een rondleiding en proef je zelfs onze huis gebrouwen koffie! In dit gesprek gaan we dieper in op jou als persoon, jouw CV en wordt er door middel van enkele casussen gekeken waar jouw IT-kwaliteiten liggen. Natuurlijk kan jij ons ook de hemd van het lijf vragen. Sowieso adviseren we voor zo’n gesprek je wat meer te verdiepen in onze visie. Het kan ook geen kwaad de content te checken op LinkedIn, Instagram en Facebook.

Load More

Wanneer we van beide kanten een goed eerste gesprek hebben gehad, plannen we ook een tweede gesprek in. In de tussentijd mailen we jou een online test. Deze test geeft jou en ons inzicht in jouw technische skills. YoungOrange staat voor ontwikkeling en groei, dus dit inzicht biedt ons de kans jou te helpen in het verbeteren van jouw technische skills.

Load More

Ter voorbereiding van het tweede gesprek doen wij een referentie check. We vragen jou in het eerste gesprek wie we hiervoor mogen benaderen. Ook bij de referentie check kijken we met name hoe we jouw tijd bij YoungOrange het meest waardevol kunnen maken en waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen. We richten ons op een persoonlijke aanpak met coaching en begeleiding en dit soort informatie is voor ons heel nuttig.

Load More

In het tweede gesprek geven we jou een terugkoppeling over jouw technische test en wat er tijdens de referentie check is besproken. We gaan daarnaast nog dieper in op jouw carrièredoelen en bespreken welke mogelijke projecten hier het best op aansluiten. Als je geluk hebt, ontmoet je gelijk alle medewerkers die YoungOrange op kantoor in Haarlem tot een succes maken!

Load More

Bij YoungOrange staat openheid en transparantie hoog in het vaandel. We streven er daarnaast naar dat al onze kandidaten de best mogelijke ervaring en behandeling krijgen tijdens ons aanname proces. We gaan met zorg met jouw persoonlijke gegevens om. Ook wat er tijdens gesprekken wordt besproken blijft vertrouwelijk.

Load More

Zijn we allebei enthousiast? Dan bieden we jou een arbeidsovereenkomst aan! Hierbij spreken we ook af wanneer je bij ons in dienst komt. We gebruiken graag de opzegtermijn van jouw huidige functie om goede en passende projecten te vinden die aansluiten op jouw profiel. Zo zorgen we voor een raketstart gelijk vanaf de eerste dag dat je bij ons in dienst komt.

Load More

Al overtuigd om te solliciteren? Je bent één scroll verwijderd van het achterlaten van jouw CV. Toch nog liever eerst wat info krijgen? Je bent welkom elk moment contact op te nemen met onze Recruiter Jasper.

JOIN US

Hier kun je op rekenen:

Persoonlijke aandacht

Klassikale trainingen

Goed startsalaris en reiskostenvergoeding

Opleidingsprogramma afgestemd op jouw doelen

Altijd één en dezelfde contactpersoon

Legendarische uitjes, borrels en events

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Recruiter Jasper.

Solliciteer bij YoungOrange
    Upload hieronder jouw CV

    Ik ga akkoord met de privacy statement van YoungOrange
    Ja