Skip to main content

Systeem- en Netwerkbeheerder

5 december 2019

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Als Systeem- en Netwerkbeheerder beheer je de hele technische infrastructuur van onze opdrachtgever. Deze organisatie is een internationale organisatie die zich op een vrij specifieke markt toelegt. Naast het beheer is het ook aan jou om te kijken waar verbeterpunten liggen op technisch gebied en dit  ook door te voeren waar mogelijk. Belangrijk is dat je durft verantwoordelijkheid te nemen maar ook hulp vraagt wanneer je ergens niet uit komt. Heb je al enkele jaren ervaring binnen de IT support? Maar ben je toe aan een bedrijf waar je meer verantwoordelijkheden hebt en kunt werken met de nieuwste technieken? Dan is misschien de vacature Systeem- en Netwerkbeheer wat voor jou!

Wat ga je doen als Systeem- en Netwerkbeheerder?

 • Beheer van de hele technische infrastructuur (zoals cloud, storage, firewalls, servers etc.);
 • Ondersteunen van de eindgebruikers en kijken waar verbeterpunten liggen;
 • Jouw IT kennis inzetten op een behulpzame manier om de beste resultaten te halen;
 • Assisteren van andere technische collega’s, zodat zij hun werk ook goed kunnen uitvoeren;
 • Jouw technische kennis en interessegebied bijhouden en hier actief op aansturen.

Waar kom ik terecht?

Onze opdrachtgever is een internationale organisatie die zich op een vrij specifieke markt toelegt. De plek waar jij komt werken is in Boxtel. Met verschillende vestigingen in verschillende landen is er wat betreft IT infrastructuur altijd wat te doen. Ze kenmerken zich door altijd te werken met de nieuwste technieken en een fijne informele werksfeer. Je komt te werken in een team van 14 collega’s. Het gaat om een vaste functie bij het bedrijf en je wordt dus niet gedetacheerd vanuit YoungOrange.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

 • Salaris €2.500,- tot €3.000,- euro bruto o.b.v. 40 uur;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiedagen, pensioen- en zorgregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Opleidingsbudget;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Kans om aan de slag te gaan bij een uitdagend, internationaal bedrijf.

Locatie

Boxtel

Wat moet ik kunnen als Systeem- en Netwerkbeheerder?

 • Minimaal MBO-4 opleiding richting ICT;
 • 2 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • Communicatief, leergierig, analytisch, teamspeler;
 • Rijbewijs B is een pré;
 • Iemand die past in een gedreven en jong team en zijn/haar steentje bij wil dragen;
 • Ervaring met VMware, Microsoft Intune en HP Switches zijn een pré;
 • Goed in Nederlands en Engels zowel in woord als in geschrift.

Andere ICT functies

Lees hier wat de reguliere taken van een Systeem– en Netwerkbeheerder zijn. Ben je benieuwd naar andere functies binnen deze sector? Lees hier wat een Werkplekbeheerder doet, wat de taken van een Security Engineer zijn en wat de functie van een Onsite Support Engineer inhoudt.

Een carrière via YoungOrange

Wij praten liever over carrières in plaats van vacatures. Wil jij (door)groeien in de IT? Sluit je aan bij YoungOrange, dan begeleiden wij je met klassikale trainingen en een persoonlijk ontwikkelingsplan! Haal binnen no-time een ITIL, MCSA of MCSE certificaat en versnel je carrière in de IT. Meld je hier aan bij YoungOrange of bekijk andere mogelijke functies binnen de ICT via YoungOrange.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][divider line_type=”No Line” custom_height=”10″][vc_column_text]

Kies voor een IT carrière via YoungOrange!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_raw_js]JTNDc2NyaXB0JTIwY2hhcnNldCUzRCUyMnV0Zi04JTIyJTIwdHlwZSUzRCUyMnRleHQlMkZqYXZhc2NyaXB0JTIyJTIwc3JjJTNEJTIyJTJGJTJGanMuaHNmb3Jtcy5uZXQlMkZmb3JtcyUyRnNoZWxsLmpzJTIyJTNFJTNDJTJGc2NyaXB0JTNFJTBBJTNDc2NyaXB0JTNFJTBBJTIwJTIwaGJzcHQuZm9ybXMuY3JlYXRlJTI4JTdCJTBBJTA5cG9ydGFsSWQlM0ElMjAlMjI1ODI0MTQxJTIyJTJDJTBBJTA5Zm9ybUlkJTNBJTIwJTIyZmVkYzE3NGEtMTU4Zi00M2VlLTk5MTMtNDljZGQ2MmJkYjEyJTIyJTBBJTdEJTI5JTNCJTBBJTNDJTJGc2NyaXB0JTNF[/vc_raw_js][/vc_column][/vc_row]