Skip to main content

DevOps Engineer

6 januari 2020

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Als DevOps Engineer verdiep jij je met name in het netwerk automatiseringsdeel. Het schrijven van scripttalen is een onderdeel van jouw werkzaamheden, maar je hoeft hier niet veel ervaring in te hebben. Belangrijker is dat je de wil hebt om te leren. Je communiceert veel met klanten en adviseert hen ook op het gebied van automatiseringsprocessen. Communicatieve vaardigheden en dat je ook in het Engels uit de voeten kan is hiervoor handig. Ontwikkeling en groei zijn voor dit bedrijf belangrijk. Hierdoor zijn ze met name op zoek naar mensen met een gezonde dosis ambitie, innovatie en die het verschil willen maken. Het liefst een HBO IT starter of iemand die al één tot twee jaar werkervaring heeft. Ben je toe aan een rol waar je hetgeen dat je geleerd hebt in praktijk kan brengen? Echt de techniek in gaan? Solliciteer dan als DevOps Engineer in regio Amersfoort!

Wat ga je doen als DevOps Engineer?

 • Netwerkconfiguratie automatiseren d.m.v. scripttalen;
 • Meedenken en ontwikkelen van tools en webbased apps voor diverse systemen;
 • Ondersteuningen bieden aan Ptyhon apps;
 • Scripts schrijven om REST API te gebruiken (ook hierbij mogelijk om meer over te leren);
 • Installeren en configureren van diverse netwerkcontrollers;
 • Adviseren en consulteren van klanten over de integratie van automatisering oplossingen.

Waar kom ik terecht?

Onze opdrachtgever is een internationale organisatie die met hun diensten andere bedrijven op IT gebied adviseert en ontlast. Hun klanten zitten wereldwijd (en dus ook de vestigingen). Hierdoor is jouw tijd bij deze werkgever nooit saai. Er zijn volop kansen en manieren om je te ontwikkelen binnen jouw interesse en expertisegebied. Ondanks dat is er ook genoeg ruimte voor sociale aangelegenheden. Daarnaast is de sfeer informeel en voel je je snel thuis. Dit gaat om een vaste functie bij het bedrijf en je wordt dus niet gedetacheerd vanuit YoungOrange.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

 • Salaris tussen €2.500,- en €3.000,- bruto ob.v. 40 uur;
 • Zéér goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiedagen, pensioen- en zorgregeling;
 • Aan de slag bij een bedrijf dat beoordeeld is als één van de beste werkgevers op het gebied van arbeidsvoorwaarden;
 • Reiskostenvergoeding, opleidingsbudget, laptop en telefoon;
 • Volop mogelijkheden om binnen dit bedrijf jezelf verder te ontwikkelen;
 • Kans om aan de slag te gaan bij een uitdagend, internationaal bedrijf.

Locatie

Regio Amersfoort

Wat moet ik kunnen als DevOps Engineer?

 • Minimaal HBO opleiding richting ICT;
 • 0 – 2 jaar relevante werkervaring;
 • Gevorderde kennis van netwerktechnologieën (routers en switches);
 • Kennis van Python en REST API of de wil hier meer over te leren;
 • Ervaring met DevOps programma’s;
 • Ambitieus, nauwkeurig, analytisch, communicatief, resultaatgericht, probleemoplossend, teamspeler;
 • Spreekt moeiteloos Nederlands en kan gemakkelijk uit de voeten met Engels.

Andere ICT functies

Lees hier wat de reguliere taken van een Systeem– en Netwerkbeheerder zijn. Ben je benieuwd naar andere functies binnen deze sector? Lees hier wat een Werkplekbeheerder doet, wat de taken van een Security Engineer zijn en wat de functie van een Onsite Support Engineer inhoudt.

Een carrière via YoungOrange

Wij praten liever over carrières in plaats van vacatures. Wil jij (door)groeien in de IT? Sluit je aan bij YoungOrange, dan begeleiden wij je met klassikale trainingen en een persoonlijk ontwikkelingsplan! Haal binnen no-time een ITIL, MCSA of MCSE certificaat en versnel je carrière in de IT. Meld je hier aan bij YoungOrange of bekijk andere mogelijke functies binnen de ICT via YoungOrange.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][divider line_type=”No Line” custom_height=”10″][vc_column_text]

Kies voor een IT carrière via YoungOrange!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_raw_js]JTNDc2NyaXB0JTIwY2hhcnNldCUzRCUyMnV0Zi04JTIyJTIwdHlwZSUzRCUyMnRleHQlMkZqYXZhc2NyaXB0JTIyJTIwc3JjJTNEJTIyJTJGJTJGanMuaHNmb3Jtcy5uZXQlMkZmb3JtcyUyRnNoZWxsLmpzJTIyJTNFJTNDJTJGc2NyaXB0JTNFJTBBJTNDc2NyaXB0JTNFJTBBJTIwJTIwaGJzcHQuZm9ybXMuY3JlYXRlJTI4JTdCJTBBJTA5cG9ydGFsSWQlM0ElMjAlMjI1ODI0MTQxJTIyJTJDJTBBJTA5Zm9ybUlkJTNBJTIwJTIyZmVkYzE3NGEtMTU4Zi00M2VlLTk5MTMtNDljZGQ2MmJkYjEyJTIyJTBBJTdEJTI5JTNCJTBBJTNDJTJGc2NyaXB0JTNF[/vc_raw_js][/vc_column][/vc_row]