Skip to main content

IT-Detachering

IT-detachering lijkt soms wat beladen. Er zouden partijen zijn die woekertarieven rekenen en de beloften niet waarmaken. Gedetacheerd personeel zou minder betrokken zijn bij een opdrachtgever, minder binding hebben omdat het toch maar ‘tijdelijk’ is. De ‘inwerkperiodes’ die tijd en geld kosten, salarissen die hoger liggen dan dat van de vaste mensen…

Niet de dingen die wij kennen! Wij richten ons puur op de taak te zorgen dat IT-detachering een effectief en kostenbesparend middel is om de continuïteit (lees: jullie voortgang en groei) te waarborgen. En onze medewerkers laten je elke dag heel gecommit zien dat detacheren leuk en spannend is en alleszins tegen redelijke tarieven plaatsvindt omdat ze bergen verzetten. 

Krijg direct toegang tot beschikbare kandidaten

Binnen ons inmiddels uitgebreide team bewegen Microsoft Consultants variërend van Junior Support tot Azure Architecten. Beschikbaar op basis van detachering. We kunnen direct schakelen.

Support Engineers

Onze Support Engineers zijn kanjers voor de Eerste lijn-, Skilled- of Werkplek-beheerwerkzaamheden. 

Cloud Engineers

Onze Cloud Engineers wil je maar wat graag hebben voor alles wat met beheer en troubleshooting te maken heeft.

IT-consultants

Onze IT-Consultants zet je met name in op ontwerp- en adviestrajecten, variërend van architectuur, implementatie en beheer. 

“Werken met YoungOrange betekent zekerheid. Voor ons is het de perfecte uitkomst. Ze zijn snel, vakkundig en flexibel. Heb je één van de jongens/meisjes van YoungOrange, dan weet je zeker dat je een goeie hebt. Ik in ieder geval kan ze van harte aanbevelen!”

Stephanie van Schagen – Ukomst

Tijdelijke inhuur hoeft niet duur te zijn. Zolang de kosten transparant zijn en je weet welke kwaliteit je in huis haalt.