Skip to main content

Werkplekbeheerder – Randstad

26 juli 2018

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” id=”solliciteer” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”2/3″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text css_animation=”fadeIn”]

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een werkplekbeheerder. YoungOrange is een resource organisatie binnen de ICT-branche. Wij coördineren en ondersteunen onze opdrachtgevers met (tijdelijke) ondersteuning van IT-projecten. Hierdoor heb je de mogelijkheid om in diverse keukens te kijken, te leren en bovenal plezier te hebben in je werk.

Met diverse YoungOrange collega’s werk je op verschillende projecten. Het voordeel van onze kleine, informele organisatie is dat jij centraal staat. Persoonlijke en technische ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Dit gecombineerd met een uitstekend salaris en een riant opleidingsbudget: welkom bij Jong Oranje.

Als Werkplekbeheerder bied je gebruikersondersteuning en verzorg je op diverse momenten werkplekbeheer. Jij houdt je bezig met randapparatuur en software systemen. Je installeert en configureert diverse werkstations. Als specialist ben je het eerste aanspreek punt bij incidenten en changes van de hard- of software.

Arbeidsvoorwaarden werkplekbeheerder

Je komt via YoungOrange op diverse opdrachten en draait mee op IT projecten in het land. Een uitstekend salaris staat natuurlijk voorop. Daarbij heb je de mogelijkheid via onze Academy te starten met je MCSA of MSCE. Mocht je Linux of Citrix leuker vinden, dan is dat ook geen probleem.

YoungOrange biedt je 24 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een lease auto.

Als Werkplekbeheerder heb je de volgende skillset:

  • MBO ICT;
  • 0-2 jaar ervaring als Werkplekbeheerder;
  • 0-5 jaar ervaring als Support Engineer;
  • Geen 9 tot 5 instelling;
  • Meedraaien op standby-diensten (indien nodig);
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederland;
  • Engels is een pré;
  • Rijbewijs is een pré.

Bij YoungOrange krijg je alle ruimte om kennis te maken met verschillende organisaties. Aan die flexibele mindset hechten we waarde. Niet alleen in onze omgang met jou en onze klanten, maar ook met het team onderling. Dat bewijzen bijvoorbeeld onze áltijd legendarische borrels. Welkom bij de selectie van YoungOrange!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Bakker : 0628468788[/vc_column_text][nectar_btn size=”large” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” icon_family=”default_arrow” url=”#solliciteer” text=”Solliciteer op deze vacature” margin_top=”40″][vc_column_text]Wil jij YoungOrange nog beter leren kennen? Lees hier over onze organisatie.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column enable_animation=”true” animation=”fade-in-from-right” boxed=”true” column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color=”#3f3f3f” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ font_color=”#ffffff” column_shadow=”small_depth” column_border_radius=”10px” el_class=”wittetekst” width=”1/3″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” delay=”400″][vc_column_text]

Solliciteer

[/vc_column_text][divider line_type=”No Line” custom_height=”30″][contact-form-7 id=”160″][/vc_column][/vc_row]