ICT'er nodig?

Als IT Service provider heeft YoungOrange IT personeel voor
IT Beheer. Wij hebben IT-professionals in vaste dienst door
heel Nederland. Voor elk probleem, afdeling of organisatie
biedt YoungOrange de juiste dienstverlening.

Hierin staat ontzorgen van onze partners centraal. We gaan
voor het optimale resultaat in een flexibel model van op- en
afschalen.

Vraag onze tarieven aan:  MANAGED SERVICES BEHEER & SUPPORT

  On-Site Support

  Met ons On-Site Support team werken we aan projecten op partner locatie. We zijn actief in Dispatch Engineering, Break/Fix en Migraties. We werken met vaste en transparante prijzen voor onze activiteiten.

  Quick Respons Team

  Acute bezettingsproblemen binnen het ICT domein kan voorkomen. Ons Quick Respons Team zorgt er voor dat u bij uitval verder kan met uw core-business. Wij zorgen direct voor een IT-er van vergelijkbaar niveau binnen de gestelde SLA.

  Outsourcing

  Voor MKB- en middelgrote bedrijven biedt YoungOrange de mogelijkheid om de eerste lijn incidenten en changes te outsourcen. Hiermee ondervangen wij de doorgaans de grootste belasting voor uw interne IT team.

  INNOVATIE IN DETACHERING

  YoungOrange biedt binnen de detachering naast het traditionele time & material, ook een nieuwe innovatieve manier van afrekening. Dit betekent dat we alleen in rekening brengen wat onze IT-professionals in output leveren. Hierdoor is er direct inzicht in de kosten en is de overhead op de Servicedesk in daluren direct beheersbaar. We stellen hierin proactief verbetertrajecten voor om het aantal tickets te reduceren: win-win.

  YoungOrange Academy

  Onze ICT professionals worden op onze YoungOrange Academy getraind. Zo kunnen wij de juiste en gekwalificeerde ICT’ers aan u voorstellen. Al onze ICT professionals beschikken over meerdere erkende certificaten, zoals ITIL, MD Windows 10 en CCNA. Daarnaast heeft iedere ICT professional een persoonlijk ontwikkelingsplan. Op deze manier garanderen wij u dat u de benodigde expertise in huis haalt en borgen we de actuele ICT marktontwikkelingen en kennis.

  Recruitment Business Partner

  De ervaring heeft ons geleerd dat het optreden als Business Partner essentieel is voor het doen slagen van een samenwerking. Wij geven o.a. advies over employer branding, arbeidsmarktcommunicatie en aanverwante resourcevraagstukken. YoungOrange positioneert zich als klankbord en als volwaardig Business Partner binnen recruitment.

  Onze ICT professionals 

  • (On-Site) Support Engineers
  • Servicedesk Engineers
  • Werkplekbeheerders
  • Netwerkbeheerders
  • Systeembeheerders

  Specialist in ICT Support en Beheer

  Als ICT detacheringsbureau detacheert YoungOrange ICT personeel voor Support en Beheer. Voor elke opdracht, afdeling of organisatie vindt YoungOrange de juiste ICT Consultant. Het ontzorgen van onze partners staat centraal. We gaan voor optimaal resultaat in een flexibel model van op- en afschalen.

  Al onze ICT professionals beschikken over meerdere erkende certificaten, zoals ITIL, MD100 / MD101 en CCNA en een persoonlijk ontwikkelingsplan. Op deze manier garanderen wij u dat u de benodigde expertise in huis haalt.

  Onze ICT professionals 

  • (On-Site) Support Engineers
  • Servicedesk Engineers
  • Werkplekbeheerders
  • Netwerkbeheerders
  • Systeembeheerders

  Een greep uit onze opdrachtgevers