ICT Professional nodig?

ICT'er nodig?

U bent opzoek naar ICT personeel? Waar vindt u de juiste medewerker? Welke mogelijkheden zijn er om personeel aan te trekken? Zoek ik tijdelijke ondersteuning of een vaste medewerker?

YoungOrange biedt altijd een passende oplossing in detachering, detavast of werving en selectie. We denken graag met u mee!

Ik zou graag meer informatie willen

 

  • (On-Site) Support Engineers
  • Servicedesk Engineers
  • Werkplekbeheerders
  • Netwerkbeheerders
  • Systeembeheerders

Detachering

Wij faciliteren de inzet van ICT professionals variërend van korte tot langdurige ICT projecten. Hierdoor houdt u focus op de corebusiness en heeft u altijd een optimale personeelsbezetting.

Detavast 

Een detacheringsperiode met een uiteindelijke indiensttreding. We onboarden de kandidaat op de middellange termijn. De kandidaat wordt aanvullend getraind op onze YoungOrange Academy voor het ontwikkelen van de juiste instroom competenties. Win-Win!

Werving & Selectie

In ons uitstekende netwerk van gekwalificeerde ICT-ers vinden we de juiste match. Onze eigen werving en selectie methode is revolutionair. We werken middels een 'fixed-fee' omdat we het optimale rendement voor alle partijen willen.

Specialist in ICT Support en Beheer

Als ICT detacheringsbureau detacheert YoungOrange ICT personeel voor Support en Beheer. Momenteel hebben wij tientallen ICT professionals in dienst door heel Nederland. Voor elke opdracht, afdeling of organisatie vindt YoungOrange de juiste IT Consultant binnen ons directe of indirecte netwerk. Het ontzorgen van onze partners staat centraal. We gaan voor optimaal resultaat in een flexibel model van op- en afschalen.

YoungOrange Academy

Onze ICT professionals worden op onze YoungOrange Academy getraind. Zo kunnen wij de juiste en gekwalificeerde ICT’ers aan u voorstellen. Al onze ICT professionals beschikken over meerdere erkende certificaten, zoals ITIL, MD Windows 10, Azure en CCNA. Daarnaast heeft iedere ICT professional een persoonlijk ontwikkelingsplan. Op deze manier garanderen wij u dat u de benodigde expertise in huis haalt en borgen we de actuele ICT marktontwikkelingen en kennis.

Recruitment Business Partner

De ervaring heeft ons geleerd dat het optreden als Business Partner essentieel is voor het doen slagen van een samenwerking. Wij geven o.a. advies over employer branding, arbeidsmarktcommunicatie en aanverwante resourcevraagstukken. YoungOrange positioneert zich als klankbord en als volwaardig Business Partner binnen recruitment.

Waarom YoungOrange

Altijd ICT-ers beschikbaar

Flexibel in Recruitment

Gecertificeerde ICT professionals

Snel schakelen door intern korte lijnen

Volledige ontzorging van ICT personeelsbezetting

Waarom detacheren via YoungOrange

  • Flexibel model van op- en afschalen
  • Specialist in ICT Support en Beheer
  • Gecertificeerde ICT professionals
  • Snel schakelen door intern korte lijnen
  • Ontzorging van ICT personeelsbezetting

Een greep uit onze opdrachtgevers