Skip to main content

Profiel informatie Wilco

Naam:
Bouwjaar:
Woonplaats:
Rijbewijs: 
Hobby’s: 
Functie:

Mijn naam is Wilco.  Ben al een aantal jaar werkzaam in de ICT. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in computers en software. Voor mij was het dan ook een logische keuze om een IT opleiding te gaan doen. Begonnen als Servicedesk medewerker in 2014 en uiteindelijk tot systeembeheerder doorgegroeid. 

Inmiddels heb ik ervaring met verschillende systemen en technologieën. Ik heb mijn vaardigheden ontwikkeld in het oplossen van problemen, projecten tot een goed resultaat te brengen en het bieden van technische ondersteuning en leiderschap.


MBO ICT BEHEER

2013

MD-100 / MD-101 / SC-900 / AZ-900 

Behaalde certificaten


Systeembeheerder

November 2023 – januari 2024

Mijn rol bij Enerpac vereist een grondige kennis van zelfstandigheid en kennis hebben van  verschillende technologieën zoals Azure, Endpoint, Windows servers. Waaronder ook besturingssystemen zoals Windows en MacOS, netwerken en toepassingen zoals Office 365. Ik hou mij veel bezig met de migratie goedzetten van gebruikers in OneDrive.

Systeembeheerder

Mei 2023 – oktober 2023

Mijn rol bij MBO Amersfoort vereist een grondige kennis van verschillende technologieën zoals Azure, Endpoint, Windows servers.

Waaronder ook besturingssystemen zoals Windows en MacOS, netwerken en toepassingen zoals Office 365. Bij MBO Amersfoort hou ik me bezig met de nieuwe opzet van Intune, Endpoint en Azure. Er worden ook van me verwacht dat ik me met andere grote projecten bezig houdt waarbij ik dan ook me kennis deelt.

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Volledig cv direct in je mail?