Draag een ICT’er aan

en word rijkelijk beloond!

Draag een ICT’er aan

en word rijkelijk beloond!

Welke referral beloning kies jij?

Ken jij ICT’ers die staan te springen om een nieuwe uitdaging? Via het referral programma ontvang je een beloning als je ICT toppers voorstelt aan YoungOrange. Je kiest zelf voor welke funnel je gaat met bijbehorende beloningen!

Meest gekozen

Geld

Ontvang een bedrag voor iedere ICT’er die je aan ons voorstelt en spaar tot bijna €500,- per aangedragen kandidaat die bij ons in dienst komt!

 

Meest sportief

Sport

Voor alle fitboys en -girls met het motto: no train, no gain! Krijg een shakebeker, fitbit én een fitness abonnement t.w.v. 300 euro in jouw regio.

 

Meest gewaardeerd

Gaming

Echte gamers kiezen voor het game-pakket! Word beloond met een gaming-muis, game-stoel en jouw favoriete game-console, zoals een Nintendo Switch.

 

Meest exclusief

Reizen

Ga er even lekker tussenuit op kosten van YoungOrange! Spaar voor een handdoek, reiskoffer en vakantie in Europa incl. vliegtickets en verblijf.

 

Hoe werkt het referral programma?

Goede mensen kennen goede mensen. Via het referral programma stel jij ICT’ers uit jouw netwerk voor die via YoungOrange aan het werk willen. Voor elke stap in het proces ontvang je een beloning. Bekijk hieronder welke stappen dit zijn. 

We zijn altijd op zoek naar ICT toppers. Is jouw vriend, vriendin, neef, nicht, buurjongen, klasgenoot of andere kennis op zoek naar een baan in de ICT? Draag diegene dan aan bij YoungOrange! Voldoet de kandidaat aan onderstaande eisen? Dan belonen we jou met een geldbedrag van €20,- of een product uit een funnel naar keuze.

We zoeken iemand die…

 1. Minimaal een afgeronde MBO niveau 3 of 4 opleiding in ICT heeft;
 2. Een relevante ICT werkervaring heeft (ICT Support);
 3. Actief op zoek is naar een nieuwe uitdaging;
 4. Het geen probleem vindt om gedetacheerd te worden;
 5. Past bij het DNA van YoungOrange.

 

Load More

Als jouw aangedragen ICT’er voldoet aan de eisen, nodigen we hem of haar uit voor een 1e  kennismakingsgesprek. Wanneer we van beide kanten een goed eerste gesprek hebben gehad, plannen we ook 2e gesprek in. Is het 2e gesprek afgerond? Dan ontvang je een beloning voor stap 2 in de door jouw gekozen funnel: geld, sport, gaming of reizen. 

 

Load More

Komt de persoon die jij hebt aangedragen in dienst bij YoungOrange? Gefeliciteerd! Dan ontvang jij de grootste beloning uit de door jouw gekozen funnel.

Ken je nog meer ICT toppers? Meld ze allemaal aan, want we belonen je steeds weer opnieuw!

Load More

Hier zijn we naar op zoek:

Minimaal afgeronde MBO 3 of 4 in ICT

Relevante werkervaring (ICT Support).

Actief op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Vind het geen probleem om gedetacheerd te worden.

Past binnen het YoungOrange DNA.

Meld iemand aan

  Ik ben:


  Ik draag aan:


  Ik ga akkoord met de privacy statement van YoungOrange
  Ja