Er zijn verschillende startdata door het hele jaar heen. We proberen trainee’s samen te laten starten zodat je onderling gelijk een zelfde ervaring creëert.

In het tweede gesprek geven we jou een terugkoppeling over jouw technische test en wat er tijdens de referentie check is besproken. We gaan daarnaast nog dieper in op jouw carrièredoelen en bespreken welke mogelijke projecten hier het best op aansluiten. Als je geluk hebt, ontmoet je gelijk alle medewerkers die YoungOrange op kantoor in Haarlem tot een succes maken!

Je kan je continue aanmelden voor het traineeship. We behandelen jouw aanvraag altijd binnen 5 werkdagen. Het traineeship heeft verschillende startmomenten door het hele jaar heen.

Wanneer we van beide kanten een goed eerste gesprek hebben gehad, plannen we ook een tweede gesprek in. In de tussentijd mailen we jou een online test. Deze test geeft jou en ons inzicht in jouw technische skills. YoungOrange staat voor ontwikkeling en groei, dus dit inzicht biedt ons de kans jou te helpen in het verbeteren van jouw technische skills.

Komt de persoon die jij hebt aangedragen in dienst bij YoungOrange? Gefeliciteerd! Dan ontvang jij de grootste beloning uit de door jouw gekozen funnel.

Ken je nog meer ICT toppers? Meld ze allemaal aan, want we belonen je steeds weer opnieuw!

Als jouw aangedragen ICT’er voldoet aan de eisen, nodigen we hem of haar uit voor een 1e  kennismakingsgesprek. Wanneer we van beide kanten een goed eerste gesprek hebben gehad, plannen we ook 2e gesprek in. Is het 2e gesprek afgerond? Dan ontvang je een beloning voor stap 2 in de door jouw gekozen funnel: geld, sport, gaming of reizen. 

 

We zijn altijd op zoek naar ICT toppers. Is jouw vriend, vriendin, neef, nicht, buurjongen, klasgenoot of andere kennis op zoek naar een baan in de ICT? Draag diegene dan aan bij YoungOrange! Voldoet de kandidaat aan onderstaande eisen? Dan belonen we jou met een geldbedrag van €20,- of een product uit een funnel naar keuze.

We zoeken iemand die…

  1. Minimaal een afgeronde MBO niveau 3 of 4 opleiding in ICT heeft;
  2. Een relevante ICT werkervaring heeft (ICT Support);
  3. Actief op zoek is naar een nieuwe uitdaging;
  4. Het geen probleem vindt om gedetacheerd te worden;
  5. Past bij het DNA van YoungOrange.

 

Ter voorbereiding van het tweede gesprek doen wij een referentie check. We vragen jou in het eerste gesprek wie we hiervoor mogen benaderen. Ook bij de referentie check kijken we met name hoe we jouw tijd bij YoungOrange het meest waardevol kunnen maken en waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen. We richten ons op een persoonlijke aanpak met coaching en begeleiding en dit soort informatie is voor ons heel nuttig.

Bij YoungOrange staat openheid en transparantie hoog in het vaandel. We streven er daarnaast naar dat al onze kandidaten de best mogelijke ervaring en behandeling krijgen tijdens ons aanname proces. We gaan met zorg met jouw persoonlijke gegevens om. Ook wat er tijdens gesprekken wordt besproken blijft vertrouwelijk.

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen van het YoungOrange ICT traineeship programma. Sterker nog: als je doorgroeit in het traineeship en je jouw certificaten haalt, krijg je loonsverhoging.

Je krijgt een volledig salaris wat hoort bij je niveau. Wanneer je doorgroeit in het traineeship én jouw certificaten haalt is het mogelijk om jouw salaris te verhogen. Dit kan oplopen tot wel 500,- bruto per maand.

Het traineeship programma duurt 2 jaar. Na dit programma heb je een volledige basis gelegd voor de rest van de carrière. Vervolgens kijken we verder naar gave opdrachten die passen bij je kennis en kunde.

Sta je open voor een nieuwe stap in jouw IT carrière? Of jij nou bij ons solliciteert of wij vinden jou online; jouw profiel springt er in elk geval uit! Onze Recruiter Florence gaat een telefonisch gesprek met jou aan. Hierbij tasten we elkaar af en kijken we of er een mogelijke match bestaat. Als dit zo is, doen we ons best het hele aanname proces binnen drie weken af te ronden. Dan weet jij ook snel waar je aan toe bent.

Als we in het telefonische gesprek denken een match te zijn, leren we je graag in het echt kennen. Dat kan bij ons op kantoor in Haarlem. Dan proef je meteen de sfeer van YoungOrange, krijg je een rondleiding en proef je zelfs onze huis gebrouwen koffie! In dit gesprek gaan we dieper in op jou als persoon, jouw CV en wordt er door middel van enkele casussen gekeken waar jouw IT-kwaliteiten liggen. Natuurlijk kan jij ons ook de hemd van het lijf vragen. Sowieso adviseren we voor zo’n gesprek je wat meer te verdiepen in onze visie. Het kan ook geen kwaad de content te checken op LinkedIn, Instagram en Facebook.

Zijn we allebei enthousiast? Dan bieden we jou een arbeidsovereenkomst aan! Hierbij spreken we ook af wanneer je bij ons in dienst komt. We gebruiken graag de opzegtermijn van jouw huidige functie om goede en passende projecten te vinden die aansluiten op jouw profiel. Zo zorgen we voor een raketstart gelijk vanaf de eerste dag dat je bij ons in dienst komt.

Load More