Skip to main content

“Ik gun het iedereen om bij YoungOrange te werken.”

15 september 2022

Amar Sewdajal is als IT consultant ruim een jaar in dienst bij YoungOrange. Via een goede vriend kwam hij in contact met de detacheerder. De goede arbeidsvoorwaarden in combinatie met de sterke focus op persoonlijke ontwikkeling gaven voor Amar de doorslag om voor YoungOrange te kiezen.

Afwisseling

“Ik hou ervan om verschillende dingen te doen en te leren. Mijn eerste opdracht was een klus van twee weken als floorwalker bij een scholengemeenschap. Hier begeleidde ik leerlingen en leraren bij de migratie van Microsoft Office 365. Tijdens mijn laatste opdracht werkte ik vijf maanden bij een bedrijf als technisch beheerder. Twee totaal verschillende dingen. Dat maakt het werk breed, afwisselend en uitdagend.”

Goede arbeidsvoorwaarden

“Als ik het vergelijk met mijn vorige detacheerders dan heeft YoungOrange alles goed geregeld wat betreft de arbeidsvoorwaarden. Daarnaast vind ik het menselijke aspect in de communicatie heel prettig. Het team van YoungOrange staat altijd voor je klaar én denkt met je mee. Er is mij wel eens gevraagd om een dagje naar Nijmegen te rijden. Dat vond ik eigenlijk net iets te ver. Een andere detacheerder had mij gedwongen om te gaan. Maar bij YoungOrange respecteerden ze mijn grens.”

Persoonlijke ontwikkeling

Amar volgt via de YoungOrange Academy verschillende opleidingen. Het doel is om minimaal twee certificaten per jaar te halen. Amar is nu Microsoft Desktop Administrator Associate en bezig met het behalen van een Microsoft certificaat voor Identity & Services. “Als je wat langer de tijd nodig hebt, dan is dat oké. Je bent niet perse gebonden aan een deadline. Ik moet nu een Microsoft toets herkansen en daar krijg ik echt de ruimte voor. Andere detacheerders werken met targets waardoor je een toets moet halen. Het team van YoungOrange is flexibeler daarin en dat waardeer ik enorm.

Tijdens de teamuitjes van YoungOrange heb ik andere IT Consultants leren kennen. Je krijgt hierdoor echt het gevoel dat je onderdeel bent van een community. Anders kom je alleen per toeval een collega tegen, bijvoorbeeld als je bij dezelfde opdrachtgever werkt. We vergelijken wel eens wie welke certificaten al heeft gehaald. Maar ik maak er geen wedstrijd van. Het gaat uiteindelijk om jezelf en je eigen ontwikkeling.”

Learning on the job

Het doel van Amar? Cloud Consultant worden, gespecialiseerd in Microsoft 365. “Ik hoop daar over vijf jaar te zijn. Tot die tijd leer ik veel in de praktijk. Ik merk dat ik bij opdrachtgevers meer leer dan wanneer je alleen de theorie op een platform leest.”

Amar heeft onlangs een oud collega geïntroduceerd bij YoungOrange. Die is inmiddels aangenomen en is ook heel positief. “Ik gun het gewoon iedereen om bij YoungOrange werkzaam te zijn!”

Op zoek naar kwalitatieve IT’ers?

Ben je ook op zoek naar goede IT mensen? Wij helpen je graag. Plan een meeting met onze specialisten voor een advies op maat!